Letni Melon z figą i owocami Proscuitto

Letni Melon z figą i owocami Proscuitto
Przepis letni Melon z figą i kubkiem owocowym proscuitto może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Na 4,18 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 502 kalorie, 13g białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz prosciutto di parma, kantalupa, płatki chile, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szaszłyki z melona, Proscuitto i mozzarelli, Letnia Salsa Melonowa, oraz Letnia Sałatka Z Melona dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do każdej porcji umieść 2 uncje każdego melona na środku talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
MelonMelon
2
Umieść 1/2 uncji prosciutto na wierzchu melona, a następnie 8 mikro liści bazylii, 4 ćwiartki figowe i kilka liści rukoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Bazyliaświeża Bazylia
ProsciuttoProsciutto
RukolaRukola
MelonMelon
FigiFigi
3
Skropić około 1 łyżki oliwy z oliwek na wierzchu i udekorować ogoloną ricottą i szczyptą płatków chile.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Ser RicottaSer Ricotta
4
Smak
5
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
6
Mixt Greens. Wraz ze swoją siostrą i szwagrem, Leslie i Davidem Silverglide, zespół uruchomił najbardziej zieloną restaurację w San Francisco Bay Area w 200
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
7
Od tego czasu firma Mixt rozszerzyła swoją działalność na wiele lokalizacji w całym kraju, zachowując jednocześnie odważne podejście do sałatek, zachowując ekologiczne praktyki biznesowe i zachowując pierwotny mandat zrównoważonego rozwoju środowiska. Baza Swallow znajduje się w San Francisco.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazaBaza

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 48 dolarów.
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuzjasta wina Top 100 2018 Czysta rubinowa czerwień. Owocowy nos z nutami wiśni i truskawek. Niektóre trzeciorzędowe wskazówki przypominają skórę. Aromaty dojrzałych czerwonych owoców, soczyste, intrygujące i długotrwałe. Taniny są dojrzałe i delikatne. Posmak wyraża żywą świeżość z nutami ciemnoczerwonych owoców, mokrej ziemi i drewna.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn