Letni Burger feta z serem dla smakoszy
Letni Burger feta z serem dla smakoszy może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 1046 kalorii, 44g białka, oraz 62 g tłuszczu. Na 4,36 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dość drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka koperku, feta, liście sałaty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Letni Burger feta z serem dla smakoszy, Gourmet Philly Cheese Steak Burger, oraz Balsamiczny Hamburger Redukcyjny Z Ciepłym Serem Kozim.
Instrukcje
W średniej misce, połączyć ser śmietankowy, 1 ząbek mielonego czosnku, bazylia, i koperek. Przykryć i odstawić.
Rozgrzać oliwę z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu i gotować 1 ząbek mielonego czosnku i cebuli przez 4 do 6 protokół, lub do przezroczyste.
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
Rozgrzej grill zewnętrzny na duże ciepło i lekko ruszt olejowy.
Podczas gdy grill jest ogrzewanie, delikatnie wymieszać razem gotowanego czosnku i cebuli, mielona wołowina, kiełbasa wieprzowa, ser feta, czerwone wino, jajko, sól i pieprz w dużej misce. Nie przerabiaj mieszanki mięsnej. Podziel na 8 równych części i uformuj paszteciki.
Paszteciki z grilla na rozgrzanym grillu przez 5 do 10 minut na stronę, aż będzie dobrze zrobione. Tosty podzielone bułki na grillu przez 1 do 2 protokół. Zebrać hamburgery przez rozłożenie 1 1/2 łyżka sera i zioła rozprzestrzeniania się zarówno na górze i na dole każdej rolki.
Ułożyć paszteciki na dolnej połowie bułek i ułożyć na każdym hamburgerze plasterek pomidora, pokrojoną czerwoną cebulę i liść sałaty.