Lepsze niż kiedykolwiek enchiladas wołowe
Lepsze niż kiedykolwiek enchilady wołowe mogą być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 45 porcji z 15 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać taco bellâ® & chunky salsa, extra-chude mielonej wołowiny, kolendry, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Enchiladas Wołowe, Enchiladas Wołowe, oraz enchiladas wołowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Brązowe mięso z papryką w dużej patelni nonstick. Wymieszać 1/4 szklanki salsy; dusić 5 min., mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć z ognia; wymieszać w 1/4 szklanki sera.
Rozłóż 1/4 szklanki pozostałej salsy na dnie 9-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia. Ułóż 4 tortille; zawiń w papier woskowany. Kuchenka mikrofalowa na wysoki 10 Sek. lub tylko do ogrzania. Łyżka 1/3 szklanki mieszanki mięsa w dół środka każdej tortilli; roll up.
Miejsce, szew boki w dół, nad salsą w naczyniu. Powtarzam. Top z pozostałą salsą; okładka.
Piec 20 min. lub aż do przegrzania. Wierzch z pozostałym serem; piec, odsłonięty, 2 do 3 min. albo aż się stopi.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.9 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 58 dolarów za butelkę.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Rocznik 2016 ich Emerald Ridge Pinot jest szczególnie skupiony i żywy, pięknie prezentując swoje zielone korzenie Doliny. Jasne aromaty wiśni, pudełka cygar i ciasta rabarbarowego wiodą drogę, a po czasie w kieliszku pojawiają się ciemniejsze zapachy jagód, jeżyn i kwiatu malin. Pikantne nuty tymianku, kardamonu i goździków zapewniają dodatkową warstwę złożoności. Usta są pełne pluszowych owoców czereśni/jagód, prowadzone na jędrnych taninach, dając wino, które sprawia, że wracasz po więcej. Ciasto z ciemnej wiśni z przyprawą gałki muszkatołowej odbija się echem w energetycznym finiszu. Słone, pikantne nuty dojrzałego koziego cheddaru wydobywają słodkie owoce w winie, podobnie jak pikantna dymiona przeszklona szynka lub grzybowa bruschetta.