Lemoniada Imbirowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc wypróbuj lemoniadę imbirową. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 176 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz piernik, cukier, cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 50 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Lemoniada Imbirowa, Lemoniada Imbirowa, oraz Lemoniada Imbirowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj cukier, wodę i piernik w 8-litrowym holenderskim piekarniku.
Podgrzać do wrzenia, od czasu do czasu mieszając; zdjąć z ognia. Chłodne 15 minut.
Wlać mieszaninę cukru do dzbanka lub dużego szklanego lub plastikowego pojemnika. Wymieszać z sokiem z cytryny. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę do schłodzenia.
Lemoniadę podawać na lodzie z plasterkami cytryny.