Lemoniada Brzoskwiniowa Rozmarynowa
Need a bezglutenowy i wegański napój? Lemoniada brzoskwiniowa rozmarynu może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 160 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz brzoskwinie, wodę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Lemoniada Z Rozmarynem, Lemoniada miodowo-rozmarynowa, oraz Ciasto Lemoniadowe Z Rozmarynem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu, połączyć gałązki rozmarynu, cukier, i wody, i doprowadzić do duszenia.
Gotować przez około 10 minut, aż lekko zgęstnieje i dobrze zaparzone.
Usunąć z ciepła i odkształcenia. Wyrzucić gałązki rozmarynu.
W dużym dzbanku połącz schłodzony syrop, nektar brzoskwiniowy, plastry brzoskwini i kostki lodu z sokiem z cytryny.
Dodać wystarczającą ilość wody (Około 1 do 1 1/2 szklanki), aby zakończyć, pozostawiając miejsce na dodatkowe kostki lodu służyć.
Dodać więcej lodu tuż przed podaniem.
W każdej szklance podawaj świeżą gałązkę rozmarynu.