Lemoniada Arbuzowa

Lemoniada Arbuzowa
Arbuz Lemoniada może być tylko napój szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 102 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje 24 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Mieszanka cytryny, limonki, wody i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. z łyżką wynik 21%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Lemoniada Arbuzowa, Lemoniada Arbuzowa, oraz Lemoniada Arbuzowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W blenderze umieść arbuza. Okładka; blend na średniej prędkości około 45 sekund lub do gładkiej. Odcedź przez sitko o drobnej siatce do 2-kwartowego lub większego dzbana.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wycisnąć sok z cytryn i limonek; dodać do arbuza puree. Wymieszać z zimną wodą i cukrem. Przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Wymieszać przed podaniem.
4
Podawać na lodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
5
Udekoruj plasterkiem arbuza.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn