Lemon Verbena Granita

Lemon Verbena Granita może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis deser. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 63 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka gałązek werbeny cytrynowej, łyżki deserowe creme fraiche, cukier caster i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Granita miodowa z Werbenem cytrynowym i limonką, Muffinki Z Oliwą Z Werbeny Cytrynowej ... Z Syropem Z Werbeny Cytrynowej, oraz Sernik Werbena Cytrynowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść małą metalową tacę w zamrażarce, aby schłodzić.
Włożyć werbenę cytrynową, skórkę cytrynową i cukier do wrzącej wody i pozostawić do zaparzenia na 10 minut.
Dodać kostki lodu, aby obniżyć temperaturę, a następnie przesiać płyn do zimnej metalowej tacy (zachować skórkę z cytryny i werbenę na później) i wstawić do zamrażarki na około 2 godziny. Rozgnieść widelcem, podrapać lód, a następnie zamrozić na kolejne 2 godziny.
Aby przygotować kompot jabłkowy, umieść 2 łyżki cukru na małej patelni i podgrzewaj na średnim ogniu, aż będzie syropowaty i jasny karmelowy kolor. Drobno posiekać skórkę z cytryny i werbenę cytrynową i dodać do karmelu z sokiem z jabłka i cytryny.
Wymieszać i gotować przez kilka minut.
Aby podać, łyżkę kompot do 4 małych kieliszków, następnie łyżkę creme fraiche, a na koniec z granita i małą gałązką werbeny cytrynowej.