Lemon-Rum Slush

Lemon-Rum Slush
Lemon-Rum Slush jest bezglutenowe i wegańskie deser. Ten przepis sprawia, że 7 porcji z 310 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, sok ananasowy, rum i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Lemon Tea Slush, Lemon Anyzed Slush, oraz Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki i zamrozić 6 godzin, mieszając od czasu do czasu.
2
Wyjmij mieszaninę z zamrażarki; mieszaj, aż stanie się sypka.
3
Uwaga: W przypadku syropu cytrynowego: pominąć rum i pozostawić zamrożoną mieszaninę w temperaturze pokojowej 20 do 30 minut lub do syropu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia0
Magazyn