Lemon Curd

Lemon Curd
Lemon Curd może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 41 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 32. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, margarynę, skórkę cytrynową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Deser cytrynowy z twarogiem cytrynowym i kandyzowaną skórką cytrynową, Lemon Angel Food Cake Filled with Lemon Curd and Fresh Raspberry, oraz Meyer ciasto z cytryną i oliwą z oliwek z twarogiem cytrynowym.

Instrukcje

1
W ciężkim rondlu 1 1/2 ćwiartki wymieszaj cukier, skórkę cytryny i sok z cytryny trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Wymieszać z masłem i jajkami. Gotować na średnim ogniu około 8 minut, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i pokryje tył łyżki (nie gotować). Natychmiast wlać do jednego pojemnika 1-pint lub dwóch pojemników 1-cup.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
JajkoJajko
3
Przechowywać w lodówce do 2 miesięcy.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia0
Magazyn