Lemon Charlotte Russe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Lemon Charlotte Russe spróbować. Jedna porcja zawiera 279 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 60 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz cukier, ladyfingers, bitej śmietany, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Charlotte Russe, Charlotte Russe Z Malinami, oraz Charlotte Russe Parfaits.
Instrukcje
Połączyć żelatynę i 1 szklankę cukru w górnej części podwójnego kotła; dobrze wymieszać. Wymieszać żółtka, sok z cytryny i sól. Gotować na wrzącej wodzie, stale mieszając, 10 minut lub aż zgęstnieje.
Dodaj masło, skórkę cytrynową i waniliową, mieszając, aż masło się rozpuści. Mieszaninę schłodzić do częściowego zgęstnienia.
Ułóż ladyfingers wokół dna i boków 9-calowej Springform patelni; odstawić.
Białka ubijać (w temperaturze pokojowej) do uzyskania miękkich pików. Stopniowo dodawać pozostały cukier, 1 łyżkę stołową na raz; ubijać, aż utworzą się sztywne szczyty. Białka i bitą śmietanę złożyć w żelatynową mieszankę. Łyżka do patelni. Okładka; chill 4 godziny.
Aby służyć, Usuń boki Springform pan.