Lemon Charlotte Russe

Lemon Charlotte Russe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Lemon Charlotte Russe spróbować. Jedna porcja zawiera 279 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 60 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz cukier, ladyfingers, bitej śmietany, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Charlotte Russe, Charlotte Russe Z Malinami, oraz Charlotte Russe Parfaits.

Instrukcje

1
Połączyć żelatynę i 1 szklankę cukru w górnej części podwójnego kotła; dobrze wymieszać. Wymieszać żółtka, sok z cytryny i sól. Gotować na wrzącej wodzie, stale mieszając, 10 minut lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
2
Dodaj masło, skórkę cytrynową i waniliową, mieszając, aż masło się rozpuści. Mieszaninę schłodzić do częściowego zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszki Bartlett Lub D'AnjouGruszki Bartlett Lub D'Anjou
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
3
Ułóż ladyfingers wokół dna i boków 9-calowej Springform patelni; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 łyżeczek Likieru RumChata8 łyżeczek Likieru RumChata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
4
Białka ubijać (w temperaturze pokojowej) do uzyskania miękkich pików. Stopniowo dodawać pozostały cukier, 1 łyżkę stołową na raz; ubijać, aż utworzą się sztywne szczyty. Białka i bitą śmietanę złożyć w żelatynową mieszankę. Łyżka do patelni. Okładka; chill 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Aby służyć, Usuń boki Springform pan.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
6
Dekoruj bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodzona Bita śmietanaSłodzona Bita śmietana
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn