Lekvar Plum Butter - nadzienie śliwkowe do Hamantaschen

Lekvar Plum Butter - nadzienie śliwkowe do Hamantaschen
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Lekvar masło śliwkowe nadzienie do Hamantaschen spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 143 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, sok pomarańczowy, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Lekvar Plum Butter - nadzienie śliwkowe do Hamantaschen, Lekvar nadzienie śliwkowe śliwkowe lub (morelowe), oraz Lekvar Apricot Butter-nadzienie morelowe do Hamantaschen.

Instrukcje

1
Zapisz Przepis
2
Drukuj Przepis
3
Lekvar Plum Butter - nadzienie śliwkowe do Hamantaschen
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
śliwkiśliwki
śliwkaśliwka
4
Składnik2 szklanki pestek1 szklanka wody1 / 4 szklanki soku pomarańczowego1 łyżeczka skórki pomarańczowej1 / 4 łyżeczki soli1 / 3 szklanki brązowego cukru
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
PomarańczowyPomarańczowy
5
Całkowity Czas: 30 Minut
6
Porcje: ok. 2 szklanki nadzienia
7
Klucz Koszerny: Pareve
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn