Lekkie tartaletki z owocami morza

Lekkie tartaletki z owocami morza
Lekkie tartaletki z owocami morza wymagają około 30 minut od początku do końca. Za 42 centy za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 66 kalorii , 4 g białka i 4 g tłuszczu . Ten przepis jest na 30 osób. Mieszanka mięsa kraba, krewetek, serka śmietankowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis podoba się 1 smakoszom i kucharzom. Niewielu osobom naprawdę podobał się ten przystawka. Jest on dostarczany przez Taste of Home. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę peskatariańską . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest bardzo złe (ale nadal można to naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Tartaletki czekoladowo-karmelowe , Tartaletki migdałowe i Tartaletki z serem pleśniowym z dżemem figowym i orzechami włoskimi .

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj pierwsze sześć składników. Nakładaj nadzienie zaokrąglonymi łyżkami do każdego spodu tarty; umieść na nieposmarowanej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Karton Sosu żurawinowo-pomarańczowegoKarton Sosu żurawinowo-pomarańczowego
20 Puszek (po 20 Uncji Każda) Kawałków Ananasa, Odsączonych20 Puszek (po 20 Uncji Każda) Kawałków Ananasa, Odsączonych
2
Piec w temperaturze 350° przez 12–14 minut lub do momentu, aż nadzienie będzie gotowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (8 Uncji) Serka Mascarpone1 Opakowanie (8 Uncji) Serka Mascarpone
3
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn