Lekkie polędwiczki wieprzowe z sosem musztardowym
Lekkie polędwiczki wieprzowe z sosem musztardowym to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 202 kalorie. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz bulion z kurczaka bez dodatku soli, brązowy cukier, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 52%. Spróbuj Kotlety wieprzowe i sos jabłkowy: pieczone polędwiczki wieprzowe z jabłkami, Polędwiczki wieprzowe pieczone w sosie żurawinowo-portowym, oraz Pikantne Grillowane Polędwiczki Wieprzowe Z Sosem Czosnkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wytnij tłuszcz z polędwic. Złóż kawałek folii aluminiowej na pół, w poprzek; umieść polędwice na folii aluminiowej wzdłuż.
Na polędwicy równomiernie ułożyć gałązki tymianku.
Połączyć 1 łyżka brandy, 1 łyżeczka oliwy z oliwek, sól i pieprz w małej misce; dobrze wymieszać.
Polędwiczki zalać i zawijać bezpiecznie.
Umieść na nieczystej blasze do pieczenia. W razie potrzeby włóż termometr do mięsa w najgrubszą część polędwicy.
Piec w temperaturze 400 przez 30-35 minut lub do momentu, gdy termometr mięsny zarejestruje 16
Usunąć polędwiczki z folii; usunąć i wyrzucić gałązki tymianku.
Polędwiczki przełożyć na półmisek i ogrzać.
Ciepło Pozostałe 1 łyżeczka oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu do gorąca; dodać cebulę.
Dodaj pozostałą 1 łyżkę brandy, brązowy cukier i kolejne 3 składniki; dobrze wymieszaj.
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę; dodaj do mieszanki cebuli i wymieszaj. Doprowadzić do wrzenia; gotować na średnim ogniu, aż zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu.
Aby służyć, pokroić polędwiczki po przekątnej ziarna na cienkie plastry i podawać z sosem musztardowym.