Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj lekko smażonej tilapii z bulionem cytrynowym. Ten przepis służy 1. Na 21,5 zł za porcję, ten przepis okładki 73% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1740 kalorii, 223g białka, oraz 46 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, sok z cytryny, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Recipezaar. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest doskonałe. Podobne przepisy to Lekka i zdrowa śródziemnomorska Tilapia z sosem cytrynowo-kaparowym, Lekki Rosół Gazpacho, oraz Smooch ' S Light Tilapia.
Instrukcje
1
Stopić 1 łyżeczka masła & olej w dużej patelni na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Posyp rybę solą, pieprzem i papryką. Rybę zalać mąką na płytkim naczyniu, wytrząsnąć nadmiar mąki.Zwiększyć ciepło do średnio-wysokiej, gdy masło zamienia jasnobrązowy dodać filety i saute 3 min z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej Wody
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukierki Ratujące życie
Gruby Czerwony Cukier
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Wyjąć filety z patelni i wlać bulion i sok z cytryny do gorącej patelni. Doprowadzić do wrzenia i ubić w 2 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
SOS podawać na filetach.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Tilapian w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.