Lecznicza Zupa Kapuściana
Lecznicza zupa kapuściana wymaga około 55 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 84 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Sprawdza się jako zupa w bardzo przystępnej cenie dla Jesień. Jeśli masz pod ręką cebulę, wodę, pomidory w puszkach i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 52%. Podobne przepisy to Gulasz Z Kapusty, Ziemniaków, Marchwi I Pomidorów Curry, Lecznicza Zupa Świąteczna, oraz Lecznicza Zupa Kalafiorowa Z Kurkumy.
Instrukcje
W dużej garnku rozgrzać oliwę na średnim ogniu. Wymieszać cebulę i czosnek; gotować, aż cebula będzie przezroczysta, o 5 protokół.
Wymieszać z wodą, bulionem, solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia, a następnie wymieszać z kapustą. Gotować na wolnym ogniu, aż kapusta zwiędnie, o 10 protokół.
Wymieszać z pomidorami. Powrót do wrzenia, a następnie gotować na wolnym ogniu 15 do 30 minut, często mieszając.