Przepis lasagne z kiełbasą z indyka Bolognese może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina i 30 minut. Ten przepis służy 10. To danie główne ma 1219 kalorii, 53g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 3,03 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pomidory, oregano, bazylia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Slow Cooker Indyk Kiełbasa Sos Bolognese, Lazania z kiełbasą z indyka, oraz Lasagna Z Kiełbasą Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodaj cebulę, marchew, i nasiona kopru włoskiego; smażyć 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kopru Włoskiego
Marchew
Cebula
3
Dodać kiełbasę i czosnek; sauté aż kiełbasa jest gotowane przez, łamanie na kawałki, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Czosnek
4
Dodaj wino; gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino
5
Dodaj pomidory, 1/2 szklanki bazylii i oregano. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić, aż sos zgęstnieje, o 10 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Pomidor
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Bazylia
SOS
6
Połączyć ricotta, mozzarella, 1 szklanka parmezanu, i 1/2 szklanki bazylii w średniej misce; wymieszać, aby wymieszać. Doprawić pieprzem. Zrób z wyprzedzeniem: sos i mieszankę serową można przygotować 1 dzień wcześniej. Przykryć osobno; schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe Ziemniaki
Parmezan
Ser Ricotta
Ser
Pieprz
Bazylia
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Makaron umieścić w dużej misce; przykryć gorącą wodą. Moczyć do giętkości, oddzielając od czasu do czasu, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Dobrze spuścić.
9
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
10
Rozprowadź 1 szklankę sosu na dnie szklanego naczynia do pieczenia 13 x 9 x 2 cale. Przykryć 4 makaronem, układając w poprzek. Upuść 1/4 mieszanki sera przez łyżki stołowe; rozłóż. Top z 1 szklanka sosu, następnie 4 makaron i 1/3 pozostałej mieszanki sera. Powtórz jeszcze 2 razy z 1 szklanką sosu, 4 makaronem i 1/2 mieszanki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Ser
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do Pieczenia
11
Rozłóż pozostały sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
12
Posypać 1/4 szklanki parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmezan
13
Piec lasagne odkryte aż do ogrzania i dmuchane, o 50 protokół.