Lasagne Indyczo-Szpinakowa
Przepis Turcja-szpinak lasagne może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. To danie główne ma 331 kalorii, 32G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 9. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cebuli, makaron lasagne, mielona pierś z indyka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać substytut jajka, możesz podążać za tym daniem głównym z Tort Jagodowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Lazania Z Indyka Ze Szpinakiem, Lasagne z indykiem i szpinakiem, oraz Lasagne ze szpinakiem i kiełbasą z indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Płaszcz dużą patelnię sprayem do gotowania, i umieścić na średnim ogniu do gorąca.
Dodać indyka, cebulę i czosnek; gotować, aż mięso jest rumiane, mieszając do kruszonki.
Dodaj 5 3/4 szklanki sosu marinara; gotować 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Połączyć twarożek, substytut jajka, parmezan, pietruszka, pieprz i szpinak; dobrze wymieszać.
Rozłóż pozostały sos marinara na dnie 13 x 9-calowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania. Ułóż 4 makaron nad marinara; top z mieszanką twarogu i połowę mozzarelli. Łyżka połowę mieszaniny indyka nad mozzarellą. Ułóż pozostały makaron na mieszance z indykiem. Doprawić pozostałą mieszanką indyka i mozzarellą.
Piec w 350 przez 50 minut lub do rozpuszczenia sera i sos jest bąbelkowy.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.