Lasagna Toss

Lasagna Toss
Lasagna Toss może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.49 za porcję. Jedna porcja zawiera 409 kalorii, 23G białka, oraz 23G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jeśli masz ser twarogowy, ser mozzarella, makaron penne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest solidne. Spróbuj Tygodniowy Lasagna Toss, Lasagna Warzywna Z Domowymi Arkuszami Lasagna (Bez Maszyny Do Makaronu), oraz Lasagne de Pollo con Champiñones (lasagne z kurczakiem i grzybami) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj naczynie do pieczenia 2,5 litra.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Umieść makaron w garnku, gotuj przez 8 do 10 minut, aż będzie miękki i odcedzaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Gotować i wymieszać włoską kiełbasę na dużej patelni na średnim ogniu, aż rumiane, o 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoska KiełbasaWłoska Kiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Odcedzić tłuszcz z mięsa, wlać gotowany makaron i sos spaghetti na patelnię, i dobrze wymieszać, aby połączyć. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Połowę gorącej mieszanki makaronu z kiełbasą wlać do przygotowanego naczynia do pieczenia, rozprowadzić serem twarogowym w równej warstwie i posypać połową sera mozzarella.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Krakersy PełnoziarnisteKrakersy Pełnoziarniste
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
7
Pozostałą mieszaninę makaronu rozłóż na ser, a następnie polej pozostałym serem mozzarella.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
8
Przykryć i piec w nagrzanym piekarniku przez około 25 minut, aż zapiekanka się nagrzeje i ser się roztopi i bulgotnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
9
Odstawić na 5 minut, aby ujędrnić przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn