Larb

Larb
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Larb może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 305 kalorii, 44g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 4,21 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, skórkę z cytryny, kapustę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę wapienną, można podążać tym daniem głównym z Key Limonkowe Babeczki jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 75%. Podobne przepisy to Świńskie ucho Larb, Larb Turecki, oraz Larb Turecki.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 8 składników, mieszając trzepaczką, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać indyka i szalotki; podsmażyć 5 minut lub do końca, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
Cała TurcjaCała Turcja
4
Skropić mieszaniną soku, mieszając do okrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SokSok
5
Posypać miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiętaMięta
6
Podawać z kapustą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia48
Magazyn