Lamb Calzone: Calzone di Ragusa

Lamb Calzone: Calzone di Ragusa
Jagnięcina Calzone: Calzone di Ragusa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $3.45 za porcję. Jedna porcja zawiera 744 kalorie, 41g białka, oraz 26g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz żółtko, cebulę, sól morską i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest niesamowite. Spróbuj Escarole Calzone: Calzone di Ricottan e Escarola, Calzone, oraz Calzone dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu 10 do 12 cali rozgrzać oliwę z oliwek, aż będzie gorąca, ale nie będzie palić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać kawałki jagnięciny i brązowy na całym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
3
Dodać cebulę i gotować, aż zaczną mięknąć, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Dodaj wino i pozwól mu odparować. Rozpuścić koncentrat pomidorowy w 1/2 szklanki ciepłej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Dodaj rozpuszczoną pastę pomidorową do patelni. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Obniżyć ogień i niech składniki gotować na wolnym ogniu przez 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Tymczasem ciasto pokroić w 1/
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
8
Używając lekko posypanego mąką wałka do ciasta, rozwałkuj na 2 rundy o średnicy około 12 cali. Posmaruj wiosło solą morską.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
9
Ułożyć 1 okrągłe ciasto na łopatce posmarowane grubą solą morską.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruboziarnista Sól MorskaGruboziarnista Sól Morska
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
10
Po zakończeniu duszenia, łyżka 1/2 gulaszu na ciasto, które jest już na wiosło. Złóż ciasto, używając palców do zaciskania i uszczelnienia krawędzi. Nakłuć ciasto widelcem i za pomocą pędzla do ciasta umyć ubitym żółtkiem. Powtórzyć z pozostałym ciastem i dusić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
11
Piec na złoty kolor, około 20 do 25 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
12
Połączyć wodę i drożdże w dużej misce i mieszać do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
13
Dodać sól i oliwę z oliwek i dokładnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
(duża Tuba)(duża Tuba)
14
Dodać 1 szklankę mąki i wymieszać drewnianą łyżką, aby uzyskać luźne ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
15
Dodaj jeszcze 2 szklanki mąki i mieszaj łyżką przez 2 do 3 minut, aby włączyć jak najwięcej mąki, jak to możliwe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
16
Ciasto ułóż ręcznie i wyłóż na obsypaną mąką deskę lub marmurową powierzchnię. Zagniataj przez 6 do 8 minut, aż uzyskasz gładkie, twarde ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
17
Umieść ciasto w lekko naoliwionej misce i przykryj ręcznikiem. Odstawić do wyrośnięcia w najcieplejszej części kuchni na 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
18
Po 45 minutach pokroić wyrośnięte ciasto na 2 równe kawałki i zagnieść każdą porcję na okrągło. Przykryć ponownie i odstawić na 15 minut. Ciasto jest teraz gotowe do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia61
Magazyn