Chilijski okoń morski może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $3.25 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 482 kalorie, 38g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, ser mozzarella, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Labraks Chilijski, Smażone Chilijskie Okoń Morski, oraz Okoń Chilijski Z Musztardą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
2
Umieść rybę w dużej plastikowej torebce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby Ziploc
3
Dodaj kombinowany dressing i parmezan; seal worek. Obróć worek kilka razy, aby równomiernie pokryć rybę mieszanką opatrunkową. Marynować w lodówce do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmezan
Ryby
4
Nawlecz chorizo i czosnek równomiernie na szaszłyki. Grill 7 do 8 min. albo aż chorizo jest gotowane przez, obracając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Jack, Podzielony
Czosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki
Płatki Warzywne
5
Usunąć chorizo i czosnek ze szaszłyków; pokroić w cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Jack, Podzielony
Czosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki
6
Umieścić w małym rondlu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
7
Dodać pomidory i oregano; dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu; gotować na wolnym ogniu 10 min., mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
8
W międzyczasie wyjmij rybę z marynaty; wyrzuć worek i marynatę. Ryby grillowane 4 do 5 min. z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynata
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
9
Umieść rybę na pojedynczych talerzach lub półmisku; każdy filet polej 1/2 szklanki mieszanki pomidorowej i 2 łyżki. ser mozzarella.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla Seabass. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.