Labraks Chilijski

Labraks Chilijski
Jeśli 37 centów za porcję spada w budżecie, chilijski okoń morski może być ogromny bezglutenowe i pierwotne przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 35. Jedna porcja zawiera 55 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, liście oregano, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Labraks Chilijski, Smażone Chilijskie Okoń Morski, oraz Okoń Chilijski Z Musztardą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Umieść rybę w dużej plastikowej torebce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
3
Dodaj kombinowany dressing i parmezan; seal worek. Obróć worek kilka razy, aby równomiernie pokryć rybę mieszanką opatrunkową. Marynować w lodówce do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Nawlecz chorizo i czosnek równomiernie na szaszłyki. Grill 7 do 8 min. albo aż chorizo jest gotowane przez, obracając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Usunąć chorizo i czosnek ze szaszłyków; pokroić w cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
6
Umieścić w małym rondlu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do PosmarowaniaMasło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
7
Dodać pomidory i oregano; dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu; gotować na wolnym ogniu 10 min., mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 średnie Czerwone Pomidory4 średnie Czerwone Pomidory
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
8
W międzyczasie wyjmij rybę z marynaty; wyrzuć worek i marynatę. Ryby grillowane 4 do 5 min. z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
Umieść rybę na pojedynczych talerzach lub półmisku; każdy filet polej 1/2 szklanki mieszanki pomidorowej i 2 łyżki. ser mozzarella.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
4 średnie Czerwone Pomidory4 średnie Czerwone Pomidory
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Seabass można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Mark West Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia1
Magazyn