Kłody Sera Pleśniowego
Pleśniowe kłody sera może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 275 kalorii, 8G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ostry ser cheddar, krakersy, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kłody Sera Gouda, Pecan Cheese Logs, oraz Simon and Seafort ' s Maytag Blue Cheese Dressing-mały może pokonać bogaty i kremowy sos z sera pleśniowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Twarożek i kolejne 5 składników przetworzyć w robocie kuchennym 1 do 2 minut, aż do połączenia, zatrzymując się, aby zeskrobać boki.
Wymieszać mieszankę serową, 1 szklanka orzechów pekan i 1/2 szklanki pietruszki. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Uformuj mieszaninę sera na 4 (7-calowe) kłody.
Połączyć pozostałe 1 szklanka orzechów pekan i 1 1/2 szklanki pietruszki.
Kłody zwijać w mieszaninie pietruszki; przykryć i schłodzić, aż będą gotowe do podania.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy sera Cracker Barrel do sera Cheddar. Dzienniki serowe można przygotować z wyprzedzeniem i w razie potrzeby zamrozić. Rozmrażać w lodówce przez noc.