Kęsy wołowe różane z kremem chrzanowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj różanej wołowiny z kremem chrzanowym. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 73 kalorie. Ten przepis służy 18. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz bagietkę, masło, rzadką rostbef i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Pikantne ukąszenia wołowiny i chrzanu, Ukąszenia wołowe z kremowym sosem chrzanowym, oraz Slidery Wołowe Z Kremem Chrzanowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1 Rozgrzej piekarnik do 177°. pokrój bagietkę na 18 cienkich kółek.
Obie strony każdego plastra posmarować roztopionym masłem.
Umieścić koła bagietki na blasze do pieczenia i opiekać je w piekarniku przez około 7-10 minut, obracając w połowie, aż zbrązowieje, a następnie ostudzić.
2 aby zrobić śmietanę chrzanową, połączyć Creme fraîche lub śmietanę z chrzanem i doprawić do smaku. Gdy obwódki bagietki ostygną, na każdą z nich nałóż łyżkę kremu chrzanowego.
Każdy kawałek wołowiny pokroić na pół wzdłuż, a następnie zwinąć, aby utworzyć śliczną różaną spiralę.
Na każdym okręgu bagietki umieścić roladę wołowiny, a następnie udekorować liśćmi rukoli.
Wydrukowane za zgodą Rocznika Tea Party roku: idealne Tea Party na każdą okazję przez Angel Adoree. Copyright © Octopus Publishing Group Limited 2013 / tekst copyright © Angel Adoree 201
Fotografie Yuki Sugiury. Wydana po raz pierwszy w Wielkiej Brytanii w 2012 roku przez Mitchella Beazleya, nakładem Octopus Publishing Group Limited.