Kwaśna Śmietana Pocketbook Rolls
Kwaśna śmietana Pocketbook Rolls jest Wegetariańskie chleb. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 673 kalorie, 12g białka, oraz 33g tłuszczu. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz aktywne drożdże, mąkę, ciepłą wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 32 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Bułeczki Cynamonowe Śmietankowe Z Lukrem Z Serem Pomarańczowym, Roladki Wachlarzowe Ze Śmietaną, oraz Kwaśna Śmietana Posy Rolls.
Instrukcje
Gotować pierwsze 4 składniki w rondlu na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 3 do 4 minut lub do rozpuszczenia masła.
Połącz drożdże i ciepłą wodę w płynnej miarce; odstawić na 5 minut. Wymieszać razem jajka, mąkę, mieszaninę drożdży i mieszaninę śmietany w dużej misce, aż dobrze wymieszane. Przykryć i schłodzić 8 do 24 godzin.
Podziel ciasto na czwarte części i uformuj każdą porcję w kulkę.
Rozwałkuj każdą kulkę do grubości 1/4 cala na powierzchni z mąką; pokrój ciasto na okrągłe obcinaki za pomocą okrągłego noża o średnicy 2 1/2 cala.
Rund pędzla z 2 łyżkami. roztopione masło. Wykonaj zagniecenie w każdej rundzie nożem i złóż na pół; delikatnie naciśnij krawędzie, aby uszczelnić.
Umieścić rolki, z boków dotykając, w lekko nasmarowanej 15-x 10-calowy galaretki-Roll patelni.
Wszystkie pozostałe rolki umieścić na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 45 minut lub do podwojenia luzem.
Rozgrzej piekarnik do 375, i piec bułki 12 do 15 minut lub aż złoty kolor.
Wałki pędzla z pozostałymi 2 łyżkami. roztopione masło.