Kwadraty Konika Polnego

Kwadraty Konika Polnego
Kwadraty konika polnego mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 72 i kosztuje 19 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 79 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 98 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać ekstrakt z mięty pieprzowej, crème de menthe, sól i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Kwadraty Konika Polnego, Mrożone Kwadraty Konika Polnego, oraz Placki Deserowe Konik Polny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°. Lekko posmaruj 13-przez 9-calową patelnię do pieczenia i linię z 2 krzyżującymi się arkuszami folii, pozostawiając 2-calowy zwis ze wszystkich stron. Folia maślana.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Roztopić masło i czekoladę z brązowym cukrem w 3-quart ciężki rondel na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Zdjąć z ognia.
4
Ubić jajka i wanilię do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Ubij mąkę, kakao i sól, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Rozprowadzić ciasto równomiernie w patelni do pieczenia i piec, aż zestaw i Drewniany pick wstawiony w centrum wychodzi z wilgotnych okruchów przylegających, o 20 protokół. Całkowicie schłodzić na patelni na stojaku, około 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
1
Doprowadzić śmietanę na wolnym ogniu w rondlu 2-do 3-quart i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wlać białą czekoladę do miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Odstawić na 1 minutę, a następnie ubijać, aż będzie gładka. Wymieszać z crème de menthe i ekstrakt i schłodzić, przykryte, mieszając od czasu do czasu, aż gęsty, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme De MentheCreme De Menthe
EkstraktEkstrakt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1
Doprowadzić śmietanę na wolnym ogniu w rondlu 2-do 3-quart i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wlać słodko-gorzką czekoladę do miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodko-gorzka CzekoladaSłodko-gorzka Czekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Odstawić na 1 minutę, a następnie ubijać, aż będzie gładka. Schłodzić, przykryć, mieszając od czasu do czasu, aż będzie gęsty, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1
Rozprowadzić ganache miętowy na wierzchu schłodzonego brownie cienką, równą warstwą za pomocą przesuniętej szpatułki, a następnie schłodzić, aż będzie jędrny, ale nadal lekko lepki, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
MiętaMięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
2
Rozprowadzić czekoladowy ganache na mięcie i schłodzić do jędrności, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
MiętaMięta
3
Wyciągnij deser z patelni za pomocą zwisu foliowego. Uruchom ciężki nóż pod gorącą wodą i wytrzyj do sucha, a następnie przyciąć krawędzie deseru (1/4 cala z każdej strony).
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
4
Deser pokroić w kwadraty i obrać z folii.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5
Kucharze"
6
* Kwadraty przechowywać, warstwowe między arkuszami papieru woskowego lub pergaminu, schłodzone w hermetycznym pojemniku 3 tygodnie.* Do tego przepisu polecamy niesłodzone kakao Droste i słodko-gorzką czekoladę Lindt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodko-gorzka CzekoladaSłodko-gorzka Czekolada
Niesłodzone Kakao W ProszkuNiesłodzone Kakao W Proszku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje72
Ocena Zdrowia0
Magazyn