Kwadraty Konika Polnego
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj kwadratów konika polnego. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 348 kalorii. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 118 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać masło, sól, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mrożone Kwadraty Konika Polnego, Placki Deserowe Konik Polny, oraz Ciasto Z Konikiem Polnym.
Instrukcje
W małym rondlu ubić skrobię kukurydzianą, cukier, sól i mleko. Doprowadzić do lekkiego wrzenia na średnim ogniu, stale ubijając. Gotować, ubijając stale, aż budyń będzie gęsty z powolnymi pęcherzykami rozbijającymi powierzchnię (około 2 minut).
Wyjąć z ognia i natychmiast wlać do dużej miski. Szybko ubić w crème de menthe, crème de cacao i wanilii. Ustaw misę na łaźni lodowej i stale ubijaj do ostygnięcia do temperatury pokojowej (około 10 do 15 minut).
Umieść kawałek woskowanego papieru lub folii na wierzchu budyniu, aby zapobiec tworzeniu się skóry budyniowej. Przechowywać w lodówce.
W elektrycznym mikserze stojącym wyposażonym w uchwyt łopatkowy, śmietanę razem z masłem i cukrem cukierniczym na średniej prędkości do lekkiego i puszystego, około 2 minut.
Dodaj roztopioną czekoladę i ubijaj, aż dokładnie połączysz, o 30 sekund dłużej.
Przełożyć do miski i odstawić. Umyć miskę miksera stojaka i wysuszyć ostrożnie.
Dodać śmietanę do miski elektrycznego miksera stojącego wyposażonego w nasadkę trzepaczki. Ubijaj na średniej prędkości, aż utworzą się miękkie szczyty, około 1 minuty. Bitą śmietanę ułożyć na schłodzony budyń.
Przykryj dno patelni 8 x 8 czekoladowymi krakersami graham (potrzebujesz 4 1/2 krakersów lub 9 kwadratów Grahama na warstwę). Przykryj krakersy grahamowe połową mieszanki budyniowej, wierzch drugą warstwą krakersów grahamowych, a następnie przykryj pozostałym budyniem.
Dodać ostatnią warstwę krakersy graham do góry i przykryć polewą czekoladową. Przechowywać w lodówce przez noc.