Kuskus Z Rumianej Dyni

Kuskus Z Rumianej Dyni
Rumiane dyni kuskus jest wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 221 kalorii, 8G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, pieczony, kuskus i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Chow ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pappardelle z dyni, rumianym masłem i Chard, Ravioli z dyni z rozmarynem, oraz Squash faszerowane muszelki z szałwią brązowym masłem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj squash: Odklej skórę obieraczką do warzyw. Przyciąć górę i dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
2
Odetnij szyję od żarówki squasha. Połówki każdego kawałka wzdłuż i zeskrobać nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
3
Pokroić w kostkę 1/4 cala i odstawić. (Będziesz potrzebował około 3 filiżanek. Zachowaj pozostałe do innego użytku.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
4
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu do połysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać squash i kminek, doprawić solą i pieprzem, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż squash jest rumiane i przetargu widelec, o 30 protokół; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
6
Umieścić kuskus w średniej żaroodpornej misce. Doprowadzić bulion lub wodę do wrzenia w małym rondlu na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Polać kuskusem i wymieszać. Przykryć folią i odstawić na bok, aż kuskus będzie miękki i ciecz zostanie wchłonięta, około 5 do 10 minut. Wymieszać szalotki i migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia89
Magazyn