Kuskus z groszkiem i miętą

Kuskus z groszkiem i miętą
Need a wegetariańska przystawka? Kuskus z groszkiem i miętą może być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 431 kalorii, 13g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz groszek, sól koszerna i pieprz, sok z cytryny i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis od Foodnetwork ma 16 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest solidne. Podobne przepisy to Kuskus z groszkiem i miętą, Kuskus Izraelski z groszkiem i miętą, oraz Kuskus izraelski ze świeżym groszkiem i miętą.

Instrukcje

1
W średnim rondlu na dużym ogniu, doprowadzić 2 1/2 szklanki wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj mrożony groszek i gotuj przez 1 minutę. Wmieszać kuskus i masło; wyłączyć ogień. Przykryć patelnię i odstawić na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KuskusKuskus
MasłoMasło
GrochGroch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Do kuskusu dodać sok z mięty i cytryny i puch widelcem. Smak i doprawić solą i pieprzem, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
KuskusKuskus
MiętaMięta
TrudnośćŁatwy
Gotowe W12 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn