Kuskus sycylijski z bulionem rybnym (cuscus con brodo di pesce)

Kuskus sycylijski z bulionem rybnym (cuscus con brodo di pesce)
Sycylijski Kuskus z bulionem rybnym (cuscus con brodo di pesce) jest bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.34 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 671 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, pietruszkę płaską, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać liście laurowe można śledzić to danie główne z Urocze Babeczki Jabłkowe jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bulion z naleśnikami (Crespelle en Brodo), Zuppa Di Pesce Zupa Rybna, oraz Gran Fritto di Pesce (smażone ryby) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować kuskus zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Tymczasem w dużym garnku lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu podgrzać olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża MiętaPosiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Dodać cebulę i gotować, aż zacznie mięknąć, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodać czosnek i szczypty peperoncino i gotować, aż cebula jest przezroczysta i czosnek jest złoty, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe PlasterkiSłodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Dodać pomidory i seler i gotować, mieszając często, aż będą miękkie i papkowate, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
5
Połóż rybę i wymieszaj, aby przykryć sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
6
Dodać koncentrat pomidorowy, natkę pietruszki, cynamon, liście laurowe i doprawić solą i pieprzem. Przykryć wodą, doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut.Przecedzić wywar przez sito, wyciskając wszystkie soki. Wyrzucić ciała stałe i przenieść bulion do czystej patelni z sosem. Powinno być 4 lub 5 szklanek bulionu; w razie potrzeby wymieszać z wodą. Smak przypraw i dostosować w razie potrzeby. Jamę i ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat PomidorowyKoncentrat Pomidorowy
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Dodatkowe Jabłko OpcjonalnieDodatkowe Jabłko Opcjonalnie
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
7
Umieścić kuskus w dużej, szerokiej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża MiętaPosiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
8
Wlać na nią 3 szklanki bulionu, wymieszać widelcem i szczelnie przykryć folią aluminiową. Owinąć ręcznikiem kuchennym i odstawić 30 minut do 1 godziny.Tuż przed podaniem, puch graonów. Podgrzać pozostały bulion i podawać na boku. Top z opcjonalnym smażone kalmary, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia49
Magazyn