Kury kornwalijskie z kiszoną kapustą marynowaną w winie
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Kury kornwalijskie z kiszoną kapustą marynowaną w winie mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 9 i kosztuje $2.73 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 687 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz cebulę, bekon, brandy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ananasa, możesz podążać za tym daniem głównym z Babeczki Ananasowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Marynowane Kury Z Dziczyzny, Rożen Marynowany Kury Kornwalijskie, oraz Kury kornwalijskie marynowane w miodzie i kokosie.