Kury Kornwalijskie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Kur kornwalijskich. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 1542 kalorii, 85g białka, oraz 108 g tłuszczu. Na 4,52 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masła, pieprzu, łodygi selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 16 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Kury Kornwalijskie, Golden Cornish Hens, oraz Jerk Cornish Hens dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Kładziemy pokrojoną cebulę na dnie patelni.
Wyjmij podroby z kur i wypłucz je do środka i na zewnątrz.
Usuń nadmiar tłuszczu i resztki pinfeathers i osuszyć zewnętrzne.
Kury ułożyć na pokrojonej cebuli.
Ubytki kur spakować farszem z chleba kukurydzianego.
Zwiąż nogi sznurkiem kuchennym i włóż końcówki skrzydeł pod ciało kur. Kury natrzeć oliwą z oliwek i posypać solą i pieprzem.
Piecz kury przez 30 minut, lub do momentu, gdy soki będą jasne, gdy pokroisz między nogą a udem.
Roztopić masło na dużej patelni saute.
Dodać cebulę i gotować przez 5 minut na średnim ogniu, aż półprzezroczyste. Przełamać chleb kukurydziany na kawałki i umieścić kawałki w dużej misce.
Dodać mieszaninę cebuli do chleba kukurydzianego.
Dodać seler, wywar z kurczaka, natkę pietruszki, sól i pieprz i wymieszać.