Kurczak z szynką i serem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kurczaka z szynką i serem. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.82 za porcję. Jedna porcja zawiera 277 kalorii, 40g białka, oraz 9g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz szczyptę papryki, parmezanu, mleka i kilku innych składników pod ręką, można to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, Suwaki z szynką i serem hawajskim, oraz Zapiekanka z szynką i serem brązowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kurczaka między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego; spłaszczyć do grubości 1/4 cala, za pomocą wałka do ciasta.
Umieść jedną czwartą szynki na każdej połowie piersi kurczaka.
Serek rozprowadzić równomiernie na szynce.
Zwinąć kurczaka, zaczynając od krótkiego końca i schować końce pod. Zabezpieczyć drewnianymi kostkami.
Połączyć bułkę tartą, włoskie przyprawy i parmezan. Roladki z kurczaka zanurzyć w mleku i zagotować w mieszaninie bułki tartej.
Umieść boki w dół, w naczyniu do pieczenia pokrytym natryskiem do gotowania.
Margarynę połączyć z sokiem z cytryny, polać kurczakiem.
Piec, Odkryte, w 350 przez 30 minut lub do miękkości. Aby służyć, usunąć drewniane kilofy i pokroić.