Kurczak Z Serem Pimiento
Kurczak z serem Pimiento może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.95 za porcję. Jedna porcja zawiera 368 kalorii, 42g białka, oraz 21 g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 34 minuty. Udaj się do sklepu i odbierz applewood-wędzony boczek, sok z cytryny, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest solidne. Spróbuj Piersi z kurczaka faszerowane serem Pimiento, Pieczony Kurczak Faszerowany Serem Pimiento, oraz Kurczak faszerowany serem Pimiento i Prośba o pomoc dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek ugotować na dużej patelni żaroodpornej, aż będzie chrupiący.
Usunąć boczek, rezerwując kapiele na patelni; boczek pokruszyć.
Boczek połączyć, 6 składników i 1/4 łyżeczki soli.
Wytnij szczelinę o szerokości 1 cala w gruby koniec każdej połowy piersi; ostrożnie przyciąć do środka kurczaka, aby utworzyć głęboką kieszeń. Podziel masę serową równomiernie między kieszenie. Zabezpieczyć drewnianymi kostkami.
Kurczaka posypać 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Podgrzać patelnię na średnim i wysokim ogniu.
Dodaj kurczaka na patelnię; saute 4 protokół. Odwróć kurczaka.
Piec w 350 przez 12 minut; odstawić na 5 minut.