Kurczak Z Serem Pimiento

Kurczak Z Serem Pimiento
Kurczak z serem Pimiento może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.95 za porcję. Jedna porcja zawiera 368 kalorii, 42g białka, oraz 21 g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 34 minuty. Udaj się do sklepu i odbierz applewood-wędzony boczek, sok z cytryny, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest solidne. Spróbuj Piersi z kurczaka faszerowane serem Pimiento, Pieczony Kurczak Faszerowany Serem Pimiento, oraz Kurczak faszerowany serem Pimiento i Prośba o pomoc dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Boczek ugotować na dużej patelni żaroodpornej, aż będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Usunąć boczek, rezerwując kapiele na patelni; boczek pokruszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Boczek połączyć, 6 składników i 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Wytnij szczelinę o szerokości 1 cala w gruby koniec każdej połowy piersi; ostrożnie przyciąć do środka kurczaka, aby utworzyć głęboką kieszeń. Podziel masę serową równomiernie między kieszenie. Zabezpieczyć drewnianymi kostkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
6
Kurczaka posypać 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
7
Podgrzać patelnię na średnim i wysokim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Do kapieli dodać olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
9
Dodaj kurczaka na patelnię; saute 4 protokół. Odwróć kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Piec w 350 przez 12 minut; odstawić na 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćŚredni
Gotowe W34 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn