Kurczak Z Piekarnika Cordon Bleu
Oven Chicken Cordon Bleu może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 237 kalorii, 41g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Mieszanka wody, szynka, papryka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest solidne. Spróbuj Kurczak Z Piekarnika Cordon Bleu, Kurczak Cordon Bleu, oraz Kurczak Cordon Bleu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191°. Spray 8-calowy kwadratowy (2 quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania. Między arkuszami folii lub papieru woskowanego spłaszcz każdą pierś kurczaka do grubości 1/4 cala.
Każdą pierś kurczaka posmarować 1/2 łyżeczki musztardy, posypać 1 łyżeczką szczypiorku.
Pokroić plastry szynki i sera, aby pasowały do kurczaka. Każdą pierś kurczaka przełożyć plastrem szynki i sera.
Zwiń się, schowanie kończy się w środku.
W płytkiej misce połączyć białko z wodą; lekko ubić.
Ułóż okruchy płatków w płytkim naczyniu. Roladki z kurczaka posmarować mieszanką białek jaj; zawijać w okruchy.
Umieścić w naczyniu do pieczenia; posypać papryką.
Piec 25 do 30 minut, lub aż kurczak nie jest już różowy w środku.