Kurczak z pesto pistacjowo-Pietruszkowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kurczaka z pesto pistacjowo-Pietruszkowym. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 698 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.78 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka soli, liście pietruszki, fusilli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pistacjowo-Pietruszkowe Pesto i grillowana kanapka z serem Taleggio, Sekretny składnik (pietruszka): Spaghetti z Pietruszkowym Pesto, oraz Kurczak, brokuły i Gnocchi z Pietruszkowym Pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotuj fusilli zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Podgrzać 1 łyżkę bulionu na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać kurczaka i gotować 5 protokół, aż złoty kolor ze wszystkich stron.
Tymczasem w blenderze połącz pietruszkę, pozostały bulion, orzechy pistacjowe i czosnek. Proces aż do gładkiej, dodając więcej bulionu, jeśli to konieczne, aby stworzyć konsystencję podobną do sosu.
Dodaj sos do kurczaka na patelni i gotować 1 minutę, aby ogrzać. Doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem.