Kurczak z makiem Betsy

Kurczak z makiem Betsy może być dobrym przepisem na poszerzenie głównego repertuaru dań. Jedna porcja zawiera 967 kalorii, 35g białka, oraz 71 g tłuszczu. Na 3,01 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 16 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz krem, maślane okrągłe krakersy, skondensowany krem z rosołu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć maku, możesz podążać za tym daniem głównym z BJ ' s easy BlackBerry Cobbler jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%. Spróbuj Chewy migdałowe batoniki z makiem (również odmiana cytrynowego maku), Zwycięskie mini babeczki Kokosowe ze skórką z maku, nadzieniem z rodzynek Muscat i polewą pietruszki z prażonym kokosem, toffi z lnu i maku oraz organicznymi różami, oraz Kurczak Z Makiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu. Zmniejsz ogień i gotuj kurczaka, obracając raz, aż nie będzie już różowy w środku, a soki będą czyste. Odstawić do ostygnięcia.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni Celsjusza).
Kurczaka pokroić na kawałki wielkości kęsa, i umieścić w misce z kremem z kurczaka i zupy grzybowe, i kwaśną śmietaną. Mieszać aż dobrze wymieszane, a następnie przenieść mieszaninę do 9x13 cala płytkie naczynie do pieczenia. W osobnej misce połącz pokruszone krakersy z makiem. Roztopić masło w kuchence mikrofalowej przez 30 sekund lub w małym rondlu na małym ogniu. Masło wymieszać z mieszaniną krakersów i równomiernie rozprowadzić na kurczaku.
Piec kurczaka w nagrzanym piekarniku przez 30 minut, lub do ogrzania i lekko rumiane na wierzchu.