Kurczak z kwaśną śmietaną i koperkiem
Kurczak z kwaśną śmietaną i koperkiem może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Za 2,14 USD za porcję ten przepis pokrywa 37% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 58 g białka, 18 g tłuszczu i łącznie 540 kalorii. Ten przepis służy 6 osobom. Udaj się do sklepu i kup paprykę, szeroki makaron jajeczny, kawałki kurczaka i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godziny i 10 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 75% wyniku, co jest dobrym wynikiem. Podobne przepisy to Kurczak z sosem śmietanowo-koperkowym, makaron z kwaśną śmietaną i koperkiem oraz groszek z koperkiem i kwaśną śmietaną.
Instrukcje
Umieść kurczaka w jednej warstwie w 13-calowym pojemniku. x 9 cali naczynie do pieczenia.
Połącz zupę, mieszankę zupy, śmietanę, sok z cytryny, koper i grzyby; polej kurczaka.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350°C przez 1 godzinę lub do momentu, aż kurczak będzie miękki.
W razie potrzeby podawaj z makaronem jajecznym.