Kurczak z grilla z musztardową glazurą

Kurczak z grilla z musztardową glazurą może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 94 kalorie, 6G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka ketchupu, udka z kurczaka, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Smokin ' Sweet chicken Wings with Cherry Barbecue Glaze, Grillowany kurczak w sosie Barbecue ze słodką musztardą, oraz Grillowany kurczak z miodowo-musztardową glazurą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w małej misce.
Ketchup i kolejne 3 składniki (przez musztardę) połączyć w małej misce; wymieszać trzepaczką.
Rozgrzej dużą patelnię grillową na średnim ogniu. Mieszankę przypraw Rub równomiernie na udach kurczaka. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać kurczaka na patelnię; gotować 12 protokół. Odwróć kurczaka.
Posmarować połową mieszanki ketchupu; gotować 12 minut. Odwróć kurczaka.
Posmaruj pozostałą mieszaniną ketchupu; gotuj 2 minuty lub do momentu, gdy termometr zarejestruje 16
Pokrój 2 cukinię i 1 żółtego squasha wzdłuż na plastry o grubości 1/4 cala.
Posmarować 2 łyżkami oliwy z oliwek, posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki świeżo zmielonego czarnego pieprzu. Grill 3 minuty z każdej strony lub do miękkości.