Kurczak Z Grilla
Kurczak z grilla jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.39 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 200 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz obrane i bez kości piersi z kurczaka, szpinak, sól, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Chicken Spiedies (kanapki z grillowanym kurczakiem marynowane cytryną i ziołami), Grillowany Trzy Ziołowy Kurczak, oraz Grillowany kurczak ziołowy na puszce.
Instrukcje
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko). Piersi kurczaka równomiernie natrzeć 2 oliwą z oliwek, posypać solą i pieprzem.
Wytnij małą szczelinę na 1 końcu każdej piersi kurczaka; włóż koniec 1 gałązki świeżego zioła do każdej szczeliny, układając gałązki na wierzchu kurczaka. Piersi z kurczaka Grill, pokryte pokrywą grill, ponad 350 do 400 (średnio-wysokie) ciepła 6 do 7 minut z każdej strony lub do momentu zakończenia. W razie potrzeby usunąć i wyrzucić gałązki ziela.
Podawać na świeżym szpinaku.
Nasze najlepsze typy ziołowe obejmowały świeży koperek, bazylia, szałwia, rozmaryn, pietruszka z płaskim liściem, tymianek, estragon i oregano.
Zioła będą char trochę, ponieważ gałązki będą obok rusztu, ale wynik jest ładny i rustykalny wygląd.