Rozgrzać olej w 12-calowej ciężkiej patelni na dużym ogniu, aż się połyska, następnie gotować kurczaka w 1 warstwie, bez mieszania, 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Gruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
(duża Tuba)
2
Podczas gdy kurczak gotuje, pokroić bok choy w poprzek na 1/2-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać do kurczaka (nie mieszać) i gotować, pod przykryciem, aż bok choy będzie miękki, o 4 protokół. Wymieszaj Sherry, skrobię kukurydzianą i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok Choy
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
4
Wymieszać grzyby, kukurydzę, mieszaninę Sherry i 1/2 łyżeczki soli do mieszaniny kurczaka i gotować na wolnym ogniu, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż sos jest lekko zagęszczony i kurczak jest gotowane przez, 1 do 2 protokół.
Stir mushrooms, corn, Sherry mixture, and 1/2 teaspoon salt into chicken mixture and simmer, uncovered, stirring occasionally, until sauce is thickened slightly and chicken is cooked through, 1 to 2 minutes.