Kurczak w sosie Oct

Kurczak w sosie Oct
Kurczak w sosie Oct jest bezglutenowe i pierwotne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.44 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 80g białka, 79 g tłuszczu, oraz w sumie 1068 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, ocet ryżowy, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pan Pieczony kurczak z sosem Oct, Kurczak w sosie czosnkowo-octowym, oraz Kurczak w sosie z octu Sherry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej, głębokiej patelni roztopić 2 łyżki masła w oliwie z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać czosnek. Doprawić kurczaka solą i pieprzem i dodać do patelni. Gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż lekko rumiane na całym, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać ocet i pomidory i doprowadzić do duszenia. Przykryć i dusić na umiarkowanie małym ogniu, aż kurczak jest gotowane przez, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
4
Przełożyć kurczaka na półmisek i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
5
Gotować sos na umiarkowanie dużym ogniu, aż lekko zgęstnieje, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
6
Zdjąć z ognia.
7
Obierz ząbki czosnku i zmiażdż je w sosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
8
Pozostałe 2 łyżki masła ubić i wymieszać z natką pietruszki, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
9
Polać kurczaka sosem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawSos
Magazyn