Kurczak w piwie korzennym Hoboken Eddie's

Przepisów na danie główne nigdy za wiele, więc wypróbuj kurczaka z piwem korzennym Hoboken Eddie. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 3,51 USD za porcję. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla diety przepis zawiera 1141 kalorii, 51 g białka i 16 g tłuszczu na porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Tylko nielicznym osobom naprawdę smakowało to amerykańskie danie. Jest idealny na Dzień Ojca. Mieszanka soli i pieprzu, sosu jalapeno, piersi kurczaka i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 5 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 66% wyniku, co oznacza, że jest solidny. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili również: Granit z piwem korzennym z żelkiem z piwa korzennego i waniliową panna cotta, Kurczak z puszki po piwie korzennym i Kurczak w glazurze z piwem korzennym.
Instrukcje
Włóż piwo korzenne do rondla i zagotuj. Zredukuj piwo korzenne o 1/2, do konsystencji syropu i odstaw.
Rozgrzej grill. Lekko natłuszczamy i doprawiamy piersi z kurczaka. Grilluj kurczaka, aż będzie ugotowany i soki będą klarowne, około 4 do 5 minut z każdej strony.
Aby przygotować ryż, zagotuj wodę, dodaj ryż i dodaj do ryżu sosy Hoboken Eddie.
Dodać cynamon i ziele angielskie, dobrze wymieszać, przykryć i gotować przez 20 minut.
Banany pokroić w plasterki i smażyć na maśle przez około 3 minuty.
Aby podać, na każdym talerzu umieść łyżkę ryżu, na wierzchu ułóż pierś kurczaka i skrop kurczaka glazurą z piwa korzennego. Posyp kurczaka cienkim plasterkiem papryki Scotch Bonnet i podawaj z plasterkami banana.