Kurczak w panierce z precli
Przepisów na dania główne nigdy nie jest za dużo, więc wypróbuj kurczaka w panierce z preclami. Jedna porcja zawiera 425 kalorii , 49 g białka i 17 g tłuszczu . Za 1,92 USD za porcję ten przepis pokrywa 24% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Ten przepis z Taste of Home wymaga masła, połówek piersi kurczaka, musztardy miodowej i precli. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 59% . Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy obejmują Nuggetsy z kurczaka w panierce z preclami , Lżejsze kawałki kurczaka w panierce z preclami i Kawałki kurczaka w panierce z preclami .
Instrukcje
Wytnij poziome nacięcie po jednej stronie każdej połówki piersi kurczaka z dokładnością do 1/2 cala po przeciwnej stronie.
W każdej kieszeni rozsmaruj musztardę miodową; nadzienie z dwoma plasterkami szynki.
Umieścić w natłuszczonej formie o średnicy 13 cali. x 9 cali naczynie do pieczenia.
Posmaruj masłem; posypać preclami.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 40–45 minut lub do momentu, gdy termometr włożony do kurczaka wskaże 170°.