Kurczak Tetrazzini Florentyna
Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 2831 kalorii, 160g białka, oraz 142g tłuszczu. Na 11,25 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 78% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka kurczaka, spaghetti, philadelphia cream cheese spread, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Tetrazzini Z Kurczaka, Tetrazzini Z Kurczaka, oraz Tetrazzini Z Kurczaka.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Spaghetti ugotować w dużym rondlu zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól i dodając szpinak do wrzącej wody na ostatnią chwilę.
W międzyczasie roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować i mieszać 5 min. Grzyby wymieszać; gotować i mieszać 4 min. lub do momentu, aż pieczarkowy płyn się ugotuje.
Dodać mąkę, gotować i mieszać 1 min. Wymieszać bulion; gotować 4 min. lub aż zgęstnieje, stale mieszając.
Wymieszać serek śmietankowy, mleko i przyprawy do wymieszania.
Spaghetti odcedzić; wrócić do patelni.
Dodaj mieszankę twarogu, mieszankę grzybów, kurczaka i 3 łyżki. Parmezan; dobrze wymieszać. Łyżka do naczynia do pieczenia 13x9 cali rozpylonego sprayem do gotowania; przykryć.
Piec 25 min. Wierzch z mozzarellą i pozostałym parmezanem; piec, odsłonięty, 8 do 10 min. lub do momentu, aż mieszanina spaghetti będzie gorąca i bąbelkowa, a mozzarella zostanie stopiona.