Kurczak Panierowany Parmezan
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj panierowanego kurczaka z parmezanem. Jedna porcja zawiera 252 kalorie, 27g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.29 za porcję. Mieszanka masła, curry, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 51%. Spróbuj Kurczak Panierowany Parmezanem, Chrupiący parmezan panierowany kurczak dla jednego, oraz Wieprzowina Panierowana Parmezanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W małym płytkim naczyniu połączyć mieszankę farszu, ser, pietruszkę, curry i przyprawy.
W naczyniu do pieczenia 8x11 cali, roztopić masło / margarynę w kuchence mikrofalowej. Zanurz piersi kurczaka w mieszaninie farszu, pokrywając obie strony każdej piersi.
Umieścić kurczaka w naczyniu do pieczenia i posypać pozostałą mieszaninę farszu na kurczaka.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 20 minut, następnie obrócić kawałki kurczaka i piec przez kolejne 20 do 25 minut lub do momentu, gdy kurczak zostanie ugotowany. Smacznego!