Kurczak Nadziewany Miso

Kurczak Nadziewany Miso
Kurczak nadziewany Miso może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 285 kalorii, 43g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka połówek piersi kurczaka na kości, czosnek, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Szkoła gotowania: Miso Ramen z kurczakiem Miso Glazurowanym, grzybami Enoki i Shimeji, Bakłażan Nadziewany Miso, oraz Bakłażan Nadziewany Miso.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
W małej misce połącz 1 1/2 łyżki miso z czosnkiem, imbirem i miodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
MisoMiso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Piersi kurczaka osuszyć papierowymi ręcznikami. Używając palców, zrób mały otwór w każdej piersi między mięsem a skórą (uważaj, aby nie złamać skóry). Przełożyć jedną czwartą pasty miso przez każdy otwór i lekko przycisnąć na skórę, aby rozprowadzić pastę na całej piersi. Lekko doprawić obie strony kurczaka solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
MisoMiso
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
4
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać piersi z kurczaka na patelni, strona skóry w dół, i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż brązowy i chrupiący, o 4 protokół. Skręcić i gotować z drugiej strony, aż brązowy i chrupiący, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Przenieść kurczaka do blachy do pieczenia i piec przez około 15 minut, lub aż gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Wylać tłuszcz z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodaj szalotki na patelni i gotować na dużym ogniu, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Wlać bulion z kurczaka i zeskrobać dno patelni drewnianą łyżką, aby poluzować rumiane kawałki. Gotować na dużym ogniu, aż sos zmniejszy się do 1/2 szklanki, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
W pozostałej 1 łyżce miso ubijamy. Przecedzić sos przez sito o drobnych oczkach, naciskając na ciała stałe. Wymieszać z bazylią i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
MisoMiso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
11
Aby służyć, przełożyć piersi kurczaka na talerze i łyżkę sosu na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Uwagi: jedna porcja: kalorie 324 kcal, Białko 44 gm, białko sojowe 1 gm, węglowodany 6 GM, Cholesterol 116 mg, tłuszcz całkowity 7 gm, tłuszcz nasycony 7 gm
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Białka SojowegoProszek Białka Sojowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn