Kurczak na patyku
Kurczak na patyku może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.11 za porcję. Jedna porcja zawiera 188 kalorii, 13g białka, oraz 13g tłuszczu. 13 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać różyczki kalafiora, ogórki koperkowe, połówki piersi kurczaka i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i דל פחמימות,zne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kurczak na patyku, Kurczak Salsa na patyku, oraz Kurczak panierowany na patyku.
Instrukcje
Patyczki do szaszłyków z kawałkami cebuli, czerwonej i zielonej papryki, kalafiora i ogórka koperkowego, na przemian z kostkami kurczaka.
Przygotować mieszankę tempury zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Przełożyć do długiego naczynia do zanurzania szaszłyków.
Rozgrzać 1 cal oleju w dużej ciężkiej patelni do 365 stopni F (180 stopni C).
Zanurz gwintowane szaszłyki w cieście, pokrywając wszystkie strony. Smażyć na rozgrzanym oleju przez około 5 do 8 minut z każdej strony, lub do złotego koloru.