Kurczak la Bresse

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kurczaka la Bresse. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 875 kalorii, 68g białka, oraz 54g tłuszczu każdy. Na 4,13 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Mieszanka cebuli, kurczaka, łodygi selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć żółtko, możesz podążać za tym daniem głównym z Morela Kruszy jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to I Ain ' t Chicken Chicken: chrupiące pieczone piersi z kurczaka z pomarańczą i kardamonem, Najlepszy Rozdrobniony Kurczak Do Potraw Z Kurczaka + Domowy Rosół Z Kurczaka, oraz Kurczak Popeye Tso (Kurczak generała Tso wykonany z samorodków kurczaka Popeye ' a).
Instrukcje
Krewetki gotować we wrzącej osolonej wodzie 2 protokół.
Odcedzić i pokroić w przegrzebki.
W naczyniu żaroodpornym na ogniu umieścić trochę klarowanego masła.
Dodaj cebulę, marchew i seler.
Umieść kurczaka na łóżku z warzywami. Przykryć i pozostawić na parze przez 1 minutę. W innej patelni na ogniu umieścić trochę klarowanego masła, dodać grzyby (strona do góry), sok z cytryny, wodę i doprawić solą i pieprzem. Pozostawić do gotowania delikatnie 4 protokół. Przykryć kurczaka bulionem i dodać bazylii, łodygi pietruszki i liść laurowy. Doprowadzić do wrzenia, a następnie pozostawić kurczaka pod przykryciem przez 30 minut. Roztopić masło w rondlu, a następnie dodać mąkę, tworząc zasmażkę.
Dodać płyn z grzybów, a następnie odcedzić 1 szklankę bulionu z kurczaka i dodać do zasmażki.
Trzepaczka do uzyskania gładkiej konsystencji. Doprawić solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na wolnym ogniu przez 10 minut, ubijając od czasu do czasu.
Do sosu dodać żółtko, a następnie śmietanę.
Trzepaczka połączyć, a następnie dodać krewetki i grzyby do sosu z 1 łyżka brandy.
Wyjąć kurczaka z garnka. Odetnij uda w stawie kulkowym i nasadowym, a następnie usuń skórę. Odciąć pierwszy staw nogi. Odłącz całą pierś w kości żylnej. Naciśnij, a następnie podnieś mięso z klatki piersiowej.
Przeciąć całą pierś na pół.
Kłaść kurczaka na naczyniu i płaszcz z sosem. Udekorować plastrami trufli.